Vaga de fam pel català a Mallorca

La vaga de fam la fa en Jaume Bonet, membre dels Jubilats per Mallorca. És mestre i un lluitador de tota la vida per l’ensenyament en català a les illes. L’STEI-i ja ha fet públic el seu suport a aquest mestre valent i incansable que amb la seva digna actitud ens omple de coratge a tots i a totes.
Podeu enviar els vostres missatges de suport a l’adreça directa dels Jubilats X Mallorca jubilatsxmca@gmail.com

6 pensaments a “Vaga de fam pel català a Mallorca”

 1. No podriem fer quelcom^?.
  Una petita embaixada a Mallorca serviria?. Qui s’apunta?.

 2. Ell està a Can Alcover, seu de l’Obra Cultural Balear. Ho he llegit avui al Punt-Avui (Vuit i nous de Manuel Cuyàs).
  Això és a Palma.
  Anar-hi 3 o 4 persones ( jo, 81 anys en seria una) a veure’l i com que estariem anar i tornar dos o tres dies podriem fer també una vaga simbòlica durant aquest temps ( solament veure aigua ) quan menys els Jubilats per Mallorca és sentirian una mica recolzats.
  El mallorquí és una de les branques més importants del català i no el hem de deixar morir per més estranjers ( Bauza ) que ho vulguin.

 3. estem amb tú ,el que fas dignifica als milers de persones que volem viure en llibertat i pensar i parlar en català lliurement ,on suigui i quan vulguem,estem davant del genocidi cultural del Pp al pur més estil del regim franquista,davant d’una constitució espanyola ,qeu segueix el joc i fà la vista grossa davant la ultradreta més caspossa que és el Pp,,la constitució ; la pressó dels catalans,,gràcies per el que estàs fent

 4. Aquest govern dels pitjors que tenim, covard, podrit i col.laboracioniste, encara no ha dit res sobre la destrucció del català a Mallorca ni al Pais Valencià. Com s’atreveixen a callar, només perquè el seus socis del pp, no s’enfadin. Es una vergonya. Fan fàstic.

  Jaume Bonet Moll, estem amb tú ara i sempre.

Deixa un comentari