El govern espanyol renuncia al corredor central

Finalment la ministra espanyola de Foment ha fet una nova proposat. El govern espanyol està disposat a renunciar al corredor central sempre que s’accepti el “Corredor Magmàtic”. Aquest corredor uniria de manera directa Madrid amb Wellington tot i que per no congestionar massa la capital espanyola es podria derivar a l’aeroport de Ciudad Real.

Aquest corredor, que uniria el centre de la península amb la capital neozelandesa, implicaria fer un túnel de 12.700 km. El temps estimat de trajecte seria unes 36 hores durant els primers dos anys i permetria transportar ovelles merines. La ministra ha dit als seus homòlegs que, en principi, no tindria cap parada, tret que en la perforació es demostrés la teoria de la civilització intraterrestre. Si fos així es plantejaria també com a ruta turística.

La idea va sorgir d’un reunió, tipus “tempesta de cervells”, que van tenir lloc a La Moncloa fa dues setmanes. No se sap segur si hi van participar les ovelles. Es veu que un ministre molt culte havia llegit de jovenet el llibre “Viatge al centre de la Terra” de Jules Verne i va llençar la proposta. Els seus companys van aplaudir emocionats.

La Comissió Europea no s’ha pronunciat al respecte. El secretari de la Comissió s’ha limitat a trucar al telèfon 100 de Brussel·les, equivalent al nostre 112. Els serveis mèdics no han trigat gens i la ministra està estable i sembla que les constants vitals són normals, tot i que de tant en tant crida a un tal Nemo.

9 pensaments a “El govern espanyol renuncia al corredor central”

 1. És que no ho enteneu, home, aquesta obcecació per a la “pela” és cosa dels “catalanes y gentes de payés”, la grandesa del “reino de España” està per damunt d’aquests afers tant prosaics.

  Europa en pot subvencionar un 20%, però l’honor espanyol pot renunciar-hi, ja el trauran d’un altre banda. Espanya és un règim patriacalista i ha de procurar que tots els seus “territorios” siguin atesos amb igualtat, el papa estat no pot estimar més un que l’altre, ho hauríeu de comprendre.

 2. I ara l’AVE a Badajoz!

  Europa comença a ser conscient que Catalunya va camí de la independència, i que el procés és imparable.

  Al Regne Unit, ja em va dir que en poc temps Catalunya serà independent.

  A Alemanya, no es van estranyar gens quan els vaig dir que el camí de la independència ja s’ha obert.

  Des de Romania m’expressaven la seva preocupació per l’impacte que podria tenir la independència de Catalunya en les minories del seu país. Van especular si el reconeixement del català a Europa frenaria la independència. Admetent que la situació actual del català a la UE és una injustícia.

  Des de Kosovo: “ningú té més raons per a la independència que Catalunya”.

 3. Home, s’estan preparant per si això de la independència acabés sent-ho de veritat. És molt lògic que no vulguin abocar-hi ni un duro.
  El problema de veritat que tenim és que podem quedar-nos sense una cosa ni l’altre. Em temo que és el que passarà.

 4. Doncs espereu que li arribi a les mans la pel·lícula d’en Melies ‘Viatge a la Lluna’ 😉

  Bromes a banda, l’únic que els ha tirat endarrera la CEE és el ‘forat’ dels Pirineus, així què ja ens podem anar oblidant que facin el Corredor Mediterrani, abans faran l’Algesires-Madrid-Saragossa i el Madrid-València, sinó temps al temps…

 5. Home, en Felip II va fe fer un estudi pero portar les aigues del Mediterrani.
  fins a Madrid, així diuen.

  Malauradament les observacions d’en Pepsabater son justes.
  Crec que veurè primer la Independència que no lèix del Mediterrani amb les seves conexions al port i aeropot de Barcelona.

  !L’haurem de fer nosaltres !

 6. Després de la proposta pel “Corredor Magmàtic”, al que la UE, també els hi ha dit que NO, ara la UE en vista la insistència pels corredors estrafolàris, els hi ha proposat fer-ne un d’interestelar fins al planeta Mart, del qual segons uns estudis recents, la UE creu què, hi ha una conexió mental entre els dos. Molt possiblement els españoles hi son els descendents directes. Ana Pastor, ja ha començat a buscar la nau espacial en la que creu que van arribar els avis.

Deixa un comentari