El cinisme en la seva màxima expressió

De debò que no he vist una cosa igual. Patxi López adverteix CiU que el pacte fiscal trenca la solidaritat a Espanya. El lehendakari, Patxi López, s’ha mostrat contundent a rebutjar el pacte fiscal per a Catalunya que demana el govern de CiU. El lehendakari, que presideix un territori que es regeix pel sistema del concert econòmic, assegura que el fet que Catalunya tingui un sistema fiscal propi “desequilibra el conjunt del país i trenca la solidaritat”.

5 pensaments a “El cinisme en la seva màxima expressió”

 1. Aquets bascos es creuen els reis del món, no tenen vergonya, que es quedin a Espanya, que els tracta molt be, tot i les pìstoles. Nosaltres a lo nostru, a construir amb inteligència el nou Estat. Llavors ells(el bascos) tindrán que ser els solidaris.

 2. Penseu que parla un nadiu a
  Euskadi, espanyol de convicció i veu com a membre del PSOE. Un espanyol del País Pasc, vaja!. Però estic segur que també hi ha un rerafons que el preocupa: si Catalunya aconseguís recuperar part (pacte fiscal diria CIU) de l’espoli algú altre ho hauria de pagar a les Espanyes famèliques i devoradores de diners. Llavors, potser algú plantejaria tornar a tocar la Constitució com fa ben poc que s’ha fet.
  Però, sincerament no crec que passi. Aquest cínic de lendakari jugar a fer mal, a fer-nos mal com a poble. No té perdó!

 3. I Rudi, la maña, deixant-nos fora de la UE quan siguem indepes…
  Que no sigui que no els vulguin a ells!!!

 4. Ja em perdonareu, però aquest paio en Lòpez és més espanyol que la duquesa de Alba

 5. En Lòpez, és Lekendari(sic), gràcies al PP. Com voleu que parli,
  En Montilla gràcies a ERC, era president de la Generalitat i aquest tema del pacte fiscal ho parlava igual que el Lòpez.
  El PSOE i el PP, estimen molt a Catalunya.
  Així la estan deixant.

Deixa un comentari