Samsung contra el català: manifesteu-vos

Samsung Espanya veta el català als mòbils. Ja ho veieu. Els telèfons mòbils de Samsung amb el sistema operatiu Android no inclouen el català entre les opcions d’idioma per decisió de la filial espanyola de la multinacional coreana. La mateixa empresa ha donat aquesta explicació al blog Ebreandroid, que ha obert una campanya a Twitter amb l’etiqueta #androidcatalà per aconseguir que la nostra llengua no sigui vetada als “smartphones” de la companyia. Aquest portal s’ha intentat posar en contacte, sense èxit, amb Samsung Espanya per obtenir-ne explicacions.

Podem començar. Jo proposo: @SamsungMobile @Samsung_ES @SamsungMobileES #androidcatalà #samsung lingüístic genocide

4 pensaments a “Samsung contra el català: manifesteu-vos”

  1. Cal contactar amb Samsung Korea per recordar-los el que va fer l’Imperi del Japó durant la primera meitat del segle XX amb la llengua coreana (que no era bona ni per ser emprada pels noms de les persones); i preguntar-los, tot seguit, si estan satisfets amb el tracte que dispensa la seva filial espanyola a la llengua catalana.

  2. Els catalans: no sabem fer boicots?.
    Tampoc sabem trencar vidres. ( si senti-ho bé per internet, veureu que els que trencaven vidres ahir a Barcelona, parlaven castellà.).
    Hem d’esperar a ser un Estat Propi. Ja veurem com en 24 hores aquesta gent parla el nostre idioma. Que és un poble molt treballador i intel·lgent

  3. Es clar, que parlaven, castellà.¡¡¡¡¡

    Els catalans i catalanes, som gent pacífica i negociadora ….(així ens va ¡) El poble tenim clar el que volem ¡¡ i els politics ????

Deixa un comentari