Mossos en fuga

Molt preocupant que els Mossos d’Esquadra fugin. Segurament encara els processaran per no convidar a cafè als que els atacaven.

Un grup de manifestats radicals i els Mossos d’Esquadra s’enfronten aquest dijous a la tarda a la confluència entre Plaça Urquinaona, Pau Claris i Ronda Sant Pere. Els agents antidisturbis, que han arribat a la zona en una quarantena de furgonetes de la Brigada Mòbil, han disparat pilotes de goma per dispersar els manifestants radicals, que han cremat nombrosos contenidors. A continuació, els manifestants han increpat i llençat tot tipus d’objectes als agents antidisturbis dels Mossos d’Esquadra, que han acabat fugint amb les furgonetes.

6 pensaments a “Mossos en fuga”

 1. Em semble que, molts dels que defensen la independència, si hi hagués una part de violència, es cagarien a les calçes, criticarien als violents i dirian que, si hi ha de haver violència, val mes quedar-se com estem, a ecspaña, i els violents, a la gargola.
  Per aixó estem on estem, i ja van 300 anys, aixó sí, no son violents, tenim molt de seny.

 2. Defensar la independència i cremar Starbuks no és el mateix. Jo reconec que no sóc valent tot i que mentre no estàs en el problema no ho pots saber del tot.

 3. M’agradaria saber quants dels violents tenen res a veure amb la independència.
  No pots defensar la llibertat d’un poble cremant establiments. A no ser que sigui la llibreria Europa ;P

 4. Estic segur que cap d’aquests violents amb passa muntanyes que trencaven vidres, robaven ordinadors i cremaven contenidors, no eren independèntistes.
  I ells que ho defensen, ho dubto.

 5. Xess, aquesta manifa no era per a la independència, oi?.

  És com anar-hi amb una pancarta que digués “salveu les foques”.
  No fotem, s’ha de ser ruc

Deixa un comentari