Divendres, 13 d’abril ens trobarem a Siurana

Bon dia familia, amics!

La Maria i l’Andreu, amb l’ajuda d’entitats i ciutadans de Catalunya cridant DiemPROU! hem intentat donar a conèixer què fem i
perquè durant aquests tres mesos des que vam fer la roda de premsa a BCN.

Ara ha arribat l’hora de passar a l’acció, tal com vam dir, i malgrat que el nostre President no ha agafat la bandera del que creiem li correspondria dirigir a ell, complirem amb el que els catalans volem per gran majoria (segons vam votar a l’Estatut): pagar els impostos a Catalunya.

El dia 13 farem l’acte de SIURANA-CORNUDELLA DE MONTSANT, en què pagarem a Catalunya. És molt el caliu que estem rebent per part dels catalans arreu. En tots els actes que hem fet mai ens ha interessat la quantitat de gent que assistís (alguns cops no s’hi ha capigut i d’altres hem estat quatre gats). Nosaltres som els primers que estem tips de reunions reivindicatives. Però mai hem tornat amb la sensació d’haver perdut el temps.

Però el divendres 13 si que demanarem caliu. Aquest ja no serà un acte reivindicatiu. Aquest dia COMENÇA L’ACCIÓ. Catalunya farà un petit pas endavant, amb nosaltres i algún altre empresari decidit que ens acompanyi. A partir d’aquí només anirem endavant. Ho tenim molt clar. Anirem endavant o no anirem!
Per tant, SI QUE DEMANEM QUE ENS AJUDEU A DEMOSTRAR QUE EL PAÍS ÉS VIU I EXIGEIX RESPECTE.

A costat de Siurana, al Teatre la Renaixença de Cornudella de Montsant, els catalans que compartiu que tenim pressa, que cal passar a l’acció i que cal fer-ho ja!, tenim una cita.

A 2/4 de 8 aixecarem un castell el més important del qual serà la pinya que farem entre tots.
A 2/4 de 9 començarà l’acte de DiemPROU!.

Comptem amb vosaltres, compteu amb nosaltres!

Maria i Andreu

2 pensaments a “Divendres, 13 d’abril ens trobarem a Siurana”

  1. Jo vull compartir cotxe. Jo hi aniré.
    Compteu amb mí.
    El meu cotxe no té GPS però això no és un problema.

  2. Som-hi!; cap al Priorat que hi falta gent.
    Crec que hi hem de ser el màxim nombre possible de gent disposada a donar suport físic a la iniciativa; i també fiscal!.

Deixa un comentari