La delegada tse-tse

Aquest senyora a més de tenir connotacions feixistes com demostra en voler imposar banderes i coses així té un coneixement de geoeconomia digne de la mosca tse-tse: Llanos de Luna: “Una Catalunya independent seria dels països europeus més pobres“. La delegada del govern espanyol a Catalunya també assegura que ara no és el moment de plantejar un nou pacte fiscal perquè la prioritat és la crisi.

De totes formes no se li pot fer massa cas perquè també ha dit: “Un hipotètic referèndum per la independència de Catalunya s’hauria de fer preguntant a tota Espanya, perquè la sobirania resideix en tot el poble espanyol.” I que considera que “anar pel carrer amb una estelada és com anar amb una bandera de la banda de música del seu poble.

Tot això només ho pot dir algú al que li han posat alguna cosa forta a la Mona de Pasqua.

2 pensaments a “La delegada tse-tse”

  1. No sap ni el que diu. Parla per parlar. Per fer veure que és quelcom en canvi repeteix el que diuen els que li donen el sou.
    Si le preguntes per que no fan d’una vegada l’Eix del Mediterrani que tant de treball donaria i que és deixin de moment de TGV carpetovetònics que no donen per a res, no sabria ni que dir.
    Preguntarà a la desapareguda Camacho que té que respondre.
    Per això juga a les banderetes. M’en recorda tant a aquelles noietes del Auxilio Social…temps era temps…

  2. Que s’hagi nomenat a aquesta dona com a representant dels interessos d’espanya a Catalunya només té dues lectures: a) que el càrrec de delegado-a no té cap mena d’importància (totalment prescindible en temps de crisi) o que espanya preveu que Catalunya marxarà; i ningú decent volia ocupar el lloc quan això passi. Em sorprèn que des de Gènova ningú li pari els peus. Deuen riure amb l’espectacle gratis que els proporciona, i el que vindrà!!! A l’altiplà no tenen pietat, ni tan sols amb les fregones que els serveixen des de Catalunya.

Deixa un comentari