Espanya no pinta absolutament res

El vicesecretari d’Organització i Electoral del PP, Carlos Floriano, ha advertit CiU que, perquè Catalunya marxi d’Espanya s’hi haurien de pronunciar els espanyols. Vas bé, i per què no tots els europeus?

I no només això, si no que ja ha avisat que Catalunya no podria entrar a la Unió Europea per l’oposició que exerciria Espanya. Aquest sentit, ha recordat a la Generalitat de Catalunya que el crèdit dels mercats s’obté amb la solvència i no amb la radicalitat ni amb la independència. El vicesecretari d’Organització del PP argumenta que Espanya mai permetria que formés part de la UE. Per poder formar part dels 27 cal l’acord unànime dels 27 i, per tant, quan algú vol marxar del 27 per anar no se sap a on, s’està allunyat d’Europa.

Benvolgut vicesecretari, esteu nerviosos, es veu que ara us ho preneu seriosament, però poseu-vos fulles, serà el que vulguin els alemanys. Espanya no pinta absolutament res, com s’està veient en els darrers mesos.

Recordo la darrera “gesta” espanyola, li deien “La Marxa Verda”. Em deixo expressament “Perejil”, ho reservo per un llibre sobre “les Creuades”

5 pensaments a “Espanya no pinta absolutament res”

 1. Estan nerviosos i ple d’odi.
  Que han fet perquè els estimem ?.
  Perquè aquest senyor no ens explica perquè aturan l’Eix del Mediterrani
  i no aturan les TGV que estan fent per Castella, Extremadura iGalicia?.
  Perqué van insultant dient que la nostre senyera és una bandera de música?
  Perquè ens roben cada any 16.000 milions d’euros?
  Perquè no ens tornen els 11.000 milions de euros i escreix, que ens deuen ?
  Perqué no podem tornar a montar les industries que eren nostres?
  Sr. Carlos Flriano, si ens odieu, perquè ens voleu dintre?.
  Ja em parlarem de les seves amenaçes.
  Per començar, Kosovo és lliure.

 2. Quin és el rum rum que se sent a Europa?
  Quan parlo amb alemanys sobre la situació espanyola fan cara de poker. Ningú ho diu directament, però Espanya fa aigües per tot arreu, per això els mercats internacionals han plantat la primera advertència explícita a Rajoy. El segon advertiment més subtil i indirecte ha estat fet per la senyora Lagarde insinuant que Grècia no només podria quedar fora de l’Euro, sinó també de la UE. Avís per a navegants! En canvi, Catalunya comença a recuperar quotes de prestigi i la notícia d’en Tremosa sobre la posició d’en Barroso a la independència de Catalunya ho demostra. S’acosta el temps del tot o res! i si volem guanyarem! guanyarem, guanyarem la nostra llibertat i dignitat!!! Per això els feixistes de sempre estan tan neguitosos.

 3. Més rum rum a la UE. Alemanya (i d’altres països europeus) veuria amb molt bons ulls la creació de l’Estat propi de Catalunya en el marc de la UE, bàsicament perquè ja fa temps que anhela per un Estat econòmicament fort al sud d’Europa.

 4. I s’auto-anomenen demòcrates, … que sabran sobre democràcia aquesta colla de perdulaires tramposos i insolvents ? Volien arribar a França amb tren d’alta velocitat i comencen l’obra per Sevilla i just 20 anys desprès encara hi han d’arribar, però, això si, tenen AVE per anar a l’hort i “calers” per a portar-lo fins Galícia. Definitivament, jo no vull compartir res amb gent tan intel·ligent!!

 5. Si una vegada recuperada la llibertat, o sigui ens hem convertit en un Estat, benvinguda UE si ens accepta, però si com diu el PP, han de votar 27 països, perquè podem esser membres i Espanya no ho voldrà mai, no ens hem de preocupar.
  Suissa i Noruega son europeas, però no son de la UE i no els hi va malament Viuen bé.
  Tindrem dos pr0blemes inicials, el financer i l’energètic, però no ens mancaran amica. Nosaltres som un poble que treballa.
  ….i recuperarem les fàbriques que ens varen robar Hispano Siza, Elizalde, etc.etc.etc.

Deixa un comentari