Objectiu: TV3

Ha començat l’ofensiva final de l’Estat espanyol contra les televisions autonòmiques, bé, rectifico, contra TV3, que és realment l’objectiu de l’ofensiva, perquè per a ells TV3 és LA televisió autonòmica, líder d’audiència a Catalunya i amb el pecat capital que la seva llengua és el català, per tant és LA que els fa nosa. Ara tothom hi veu la mà del PP, però l’ofensiva ja la va començar l’Estat amb el govern del PSOE quan va decretar la supressió de la publicitat a TVE: l’Estat pot mantenir i mantindrà tant temps com vulgui la televisió estatal al cost que sigui, en canvi a les autonòmiques (llegiu-hi TV3) se’ls exigeix dèficit zero amb un mercat publicitari cada vegada més magre; i quin serà el proper pas si això no els acaba de funcionar?: ja veurem quant tardarà la prohibició que emetin publicitat, com la germana gran. Evidentment que sense la publicitat poden representar una càrrega molt important i gairebé insuportable, que pugui, des d’un punt de vista estrictament econòmic, justificar el seu tancament o privatització, criteri que per cert també es podria aplicar a TVE. Però en el cas de TV3 hi ha un altre vessant, i aquí tornem a topar amb la mateixa pedra: la cadena ha representat i representa una eina indispensable per a la normalització del català, a més amb un treball fet amb un nivell de qualitat que rara vegada s’assoleix a la resta de l’Estat, tant a les privades, com a les autonòmiques, com a la mateixa TVE. Preparem-nos que ara va seriosament: objectiu, TV3.

Agustí Vilella. Cambrils (El Baix Camp)

EL PUNT AVUI.Dimecres, 25 d’abril del 2012.

10 pensaments a “Objectiu: TV3”

 1. Jo trobo, que en Junqueras, als que, encara queden nostalgics del tripartit ( i mireu que la varen fer grossa entregant a cambi de cadires, el govern de Catalunya a Madrid) hauria de dir prou.
  Mai s’ha parlat més clar ( ni quan hi havia en Pujol ) al govern d’Espanya, del que som a Catalunya, una Nació, i del que ens tenen que tornar– perquè primer ens ho han robat– com ho està fent ara en Mas.
  Que va fer la ERC del tripartit per Catalunya apart de menjar gratis pa amb tomàquet?.
  Ës hora de deixar de banda aquests odis tan trivials i pensar més en l’unitat de Catalunya.
  Que per el que veig és l’única cosa que molts no volen assolir.
  I en canvi, seria la solució de tot.

 2. TV3 ja no és “la nostre”, és trist però és així, fa temps que és així de trist. Això no justifica que ens la vulguin robar, però defensar la Terribas, que vols que et digui?, per a mi no està a l’alçada, és sectària i partidista.

 3. Eugeni Sallent, nomenat per a destruir des de dintre, la televisió pública de Catalunya, a favor de la privada: 8tv-grup godó.

  Boi Ruiz, nomenat per destruir des de dintre, la sanitat pública favor de les mutues privades.

  Irene Rigau, nomenada per a destruir l’escola pública, a favor de l’escola concertada-subvencionada.

  Sempre he dit què, ciu es el càncer de Catalunya i ara ho dic mes que mai.
  Ho destruiran tot.

 4. Actualment TV3 és un cau de filomarxistes excloents

  Això ho ha fet la Terribas

 5. vallfosca, vols dir que ara amb pp-ciu, TV3, s’arreglarà perque no son “filomarxistes ni excloents” ???

 6. No soc “augur”, no ho sé el que serà, però el que ha estat t’asseguro que sí ho que ho conec, i la Terribas ja se la poden confitar.

Deixa un comentari